Поверителност
Екскурзии и почивки - Автобусни екскурзии от Варна - Белград през Август - полет от Варна
Горещи оферти
Белград през Август - полет от Варна
Транспорт: самолет
Дати: 17/08
Дни: 4 дни/ 3 нощувки
Цена: от 359 евро




Маршрут: Варна - Белград - Варна
Период: 17/08 -21/08
Цена: от 359 евро на човек за резервации до 31.05
 
Специална оферта за ранни записвания до 31.05.2016 или до изчерпвана на местата.
 
БИРФЕСТ БЕЛГРАД 2016 -  БИРА,МУЗИКА И КУПОН

Белградският “Beer Fest” е най-големият фестивал на бирата в Югоизточна Европа. В рамките на пет дни над 500 хиляди души посещават фестивала. Големият брой на посетителите се дължи предимно на основните му принципи: Безплатен вход, музикална програма при която 8-10 групи свирят всяка вечер, както и присъствието на широка гама от чуждестранни и местни марки бира. Белградският Beer Fest е основан през 2003 г. За 12 години е получила многобройни признания. Британският вестник „The Independent“ постави Белградският Beer Fest сред 20-те световни събития, които трябва да се посетят.

На човек в двойна стая на база нощувка със закуска с полет от Варна

Хотел

На човек в
двойна стая
На човек в
един. стая

 Hotel Kasina 3*или подобен

http://www.hotelkasina.rs/index_en.html

359евро/702 лева
379евро/ 741лева

Jump Inn hotel Belgrade 4*или подобен

http://www.jumpinnhotelbelgrade.com/en/

399 евро/780 лева
469 евро/ 918лева
 

Цената включва:
*
Самолетен билет Варна – Белград – Варна с лет. такси  ;
* 3 нощувки на база нощувка със закуска в избрания хотел/ или подобен/ ;
* трансфери летище – хотел – летище;
* Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;

Цената НЕ включва:
* Екскурзии по желание
* доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г. – 5.00 лв., над 70 г. – 10 лв.

Необходими документи:- лична карта или задграничен паспорт
* За деца до 18 г., придружавани от близък  или  само от един родител се изисква нотариално заверено пълномощно от родителите или непътуващия родител (+копие от пълномощното) за пътуване на детето в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него

Полети:
17 август 2016 Варна - Белград  04:45 – 05:25
21 август 2016 Белград - Варна  00:40 – 03:25

Предварителнапрограма:

Първи ден /17.08.2016/
Отпътуване от летище  Варнав 04:45 - каца 05:25. Трансфер летище-хотел. Ранно настаняване в хотела / при възможност срещу доплащане/ . Свободно време за самостоятелно разглеждане и разходка. Възможност за:Обиколка на Белград ( с/у доплащане): Градът е живописно разположен на двете реки – Сава и Дунав, включваща историческия център със Скупщината, където се помещава сръбския парламент, търговския център с площада на Републиката, Студентски площад. Разходката продължава из живописния парк Топчидерско бърдо, Крепостта Калемегдан – според исторически данни Калемегдан е част от крепостен град, датиращ от средните векове. По времето, когато градът е част от Османската империя, крепостта се сдобива с името „Калемегдан” – в превод: „замък”, „площад”. Крепостта се намира в едноименния парк Калемегдан. От крепостната стена се открива разкошна гледка към Нови Београд и вливането на река Сава в река Дунав. Продължаваме към площад Освобождение, площад Славия, площад Николу Рашица и посещение на храмът Св. Сава – най големия православен храм на Сърбия, издигнат в чест на Свети Сава - основоположник на сръбската православна патриаршия, повлияна в архитектурен план от църквата Св. София в Истанбул.
Посещение на най-големият бирен фестивал в Източна Европа. Концертите на огромна сцена в парка Usce започват около 19 ч. и в рамките на една вечер многобройната публика има възможността да присъства на изпълненията на повече от 5 модерни или легендарни Балкански групи и изпълнители. Бирфеста в Белград е считан за най-добрата реклама на сръбската столица, при това с абсолютно безплатен вход.
Белградския бирфест се отличава, както с голямото разнообразие на музикални стилове: от съвременна музика до автентично рок-звучене, така и с хилядната си публика и неповторимо веселие, и повече от 50 вида пиво, които можем да опитаме , при това на съвсем достъпни цени. Нощувка в избрания хотел.

Втори ден /18.08.2016/
Закуска и свободно време за самостоятелно разглеждане на града или възможност за Екскурзия до град Нови Сад  / с/у доплащане при минимум 10 човека / – Вторият по големина град в Сърбия е разположен на река Дунав и притежава една почертана европейска атмосфера. Наричат го още „градът на падащите мостове“. Това име идва от факта, че в района на града има три моста над река Дунав, които са разрушени през 1999 г. при въздушните бомбардировки на НАТО над Сърбия. Пешеходната обиколка в централната част на града включва: Големия площад, Кметството, Катедралата Дева Мария – католическия храм в готическа архитектура, православаната църква Свети Георги. Спирка на Петроварадинската крепост – известна като Гибралтар на река Дунав, една от най- големите и внушителни крепости в Източна Европа. Покрай Нови Сад се намира националният парк Фрушка гора, който сърбите наричат Света гора. Някога там е имало комплекс от 35 православни манастира, построени между 15 и 18 век, но до наши дни са се запазили само 16 от тях. Свободно време за обяд. Връщане в хотела в Белград.
Вечерта –Посещение на Белградският Бирфест.  Нощувка .

Трети ден /19.08.2016/
Закуска и свободно време за самостоятелно разглеждане на града.
Време за разходка из централната част и по улица „Скадарлия“, считана за бохемската улица на Белград с множество старинни сгради и разположени в тях „кафани“. Мястото е средище на много художници и хора на изкуството, поради което си е спечелило прозвището „Белградският Монмартър“.
Вечерта –Посещение на Белградският Бирфест. Нощувка.

Четвърти ден / 20.08.2016/
Закуска и свободно време за самостоятелно разглеждане на града
Към обяд освобождаване на стаите: късно освобождаване с/у доплащане на място според възможността.
Към 22ч. -късен трансфер от хотела за летище. Полет за Варна.

Условия за записване:
* Програмата се осъществява при наличие на записани минимум 10 участници. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 30 дни преди датата на отпътуване.

Резервации: Записването  за пътуване става  в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта (моля посочвайте типа документ), изписани на латиница, ЕГН и Noи валидност на паспорт/лична карта) . Резервацията  се счита за напълно потвърдена след заплащане на депозит в размер на не по-малко от 50% от цената.

 Плащане: Остатъкът до пълната сума трябва да се внесе не по-късно от 25 дни преди датата на заминаване. В противен случай резервацията се смята за анулирана и се дължи неустойка както следва:
·         под 20 дни преди датата на отпътуване неустойка 100% от пакетната цена на човек
·         от 21 до 14 дни преди датата на отпътуване неустойка 70% от пакетната цена на човек
·         от момента на потвърждение на резервацията до 21 дни преди датата на отпътуване неустойка 40% от пакетната цена на човек.

Сподели
COPYRIGHT 2008, NEYA TRAVEL LTD. ALL RIGHTS RESERVED.